over werk,

Vacature Vrijdag – 3 juni

Onrustig op je werk? Zin in een nieuwe uitdaging? Nieuwsgierig naar andere kansen op de arbeidsmarkt, maar heb je deze week weer geen tijd kunnen maken om zelf eens goed op onderzoek uit te gaan? Iedere vrijdag zorgt Chapter Now dat je het weekend in kunt met de 6 leukste vacatures die deze week zijn uitgezet in Amsterdam, Haarlem en Nijmegen; onze drie thuishavens. Ben je helaas niet in deze omgeving woonachtig? Laat je dan gewoon inspireren door de mogelijkheden. – Dit is de eerste uit de reeks.

Amsterdam

Wat: Medewerker Reserveringen
Waar: Rijksmuseum
Waarom: Omdat het ons een droom lijkt om dag in, dag uit in een museum te mogen vertoeven. En wat te denken van al die leuke openingsfeestjes!
De volledige vacaturetekst lees je HIER terug.

Wat: Medewerker Publiciteit en Marketing
Waar: Dansmakers Amsterdam
Waarom: Wij zijn nou eenmaal suckers voor alles wat met kunst en cultuur te maken heeft. En zeker de podiumkunsten.
De volledige vacaturetekst lees je HIER terug

zoek_vacatures

Haarlem

Wat: Assistent Shopmanager
Waar: Jutka & Riska
Waarom: Omdat Jutka & Riska gewoon de allerleukste kledingwinkel is waar ze nieuw, oud en unieke vintage combineren. Geweldige outfits, fantastische accessoires.. niet goed voor je portemonnee, maar top voor je humeur!
De volledige vacaturetekst lees je HIER terug.

Wat: Docent Communicatie
Waar: Hogeschool InHolland
Waarom: Er zijn zo veel afgestudeerde Communicatiewetenschappers. Waarom dan vervolgens niet een carrière voor de klas? Ook nog geïnteresseerd in een fitte lifestyle? Dubbel winst! Bij de opleiding Sport en Bewegen, Leefstijl en Gezondheid, kun je aan de bak als Docent Communicatie. Let op: wel parttime.
De volledige vacaturetekst lees je HIER terug

Nijmegen

Wat: Wellness Medewerker
Waar: Scandic Sanadome
Waarom: Altijd in een zen state of mind.. Wie wil dat nou niet? Hoe heerlijk moet dat zijn om de hele dag te worden omringd door de frisse geur van eucalyptus, ontspannende muziek en chille mensen? Dat moet toch de perfecte broedplek zijn voor de beste medewerkers van de maand?
De volledige vacaturetekst lees je HIER terug

Wat: Woonbegeleider
Waar ZZG Zorggroep
Waarom: Omdat wij ons niet kunnen voorstellen dat er iets more rewarding is dan mensen die door dementie of lichamelijke achteruitgang niet meer zelfstandig kunnen wonen, een veilige omgeving te bieden.
De volledige vacaturetekst lees je HIER terug

We hopen dat je zo net voor het weekend weer op nieuwe ideeën bent gekomen. Nu heb je de tijd om je cv te updaten en een pakkende brief te schrijven! Of ben je juist ZZP’er en kunnen deze bovenstaande functies je allemaal wel gestolen worden? Geen probleem! Dat is de reden waarom we naast Vacature Vrijdag binnenkort ook ZZP Zondag starten. In deze wekelijkse rubriek behandelen we vragen, dilemma’s en tips rondom het werken als zelfstandige zonder personeel. Goed weekend allen!

Ben jij op zoek naar een andere baan of op andere ideeën gebracht door de uitgelichte vacatures?