over werk,

Vacature Vrijdag – 10 juni

Onrustig op je werk? Zin in een nieuwe uitdaging? Nieuwsgierig naar andere kansen op de arbeidsmarkt, maar heb je deze week weer geen tijd kunnen maken om zelf eens goed op onderzoek uit te gaan? Iedere vrijdag zorgt Chapter Now dat je het weekend in kunt met de zes leukste vacatures die deze week zijn uitgezet in Amsterdam, Haarlem en Nijmegen; onze drie thuishavens. Ben je helaas niet in deze omgeving woonachtig? Laat je dan gewoon inspireren door de mogelijkheden. 

Amsterdam

Wat: Beleidsmedewerker Communicatie en Marketing
Waar: NLingenieurs
Waarom: Prachtig takenpakket voor een schrijfgrage Alpha met een academische opleiding.
De volledige vacaturetekst lees je HIER terug.

Wat: Office Manager
Waar: Cloud 9 Music
Waarom: Leuke kans voor een starter om kennis te maken met de dynamische muziekwereld.
De volledige vacaturetekst lees je HIER terug.

Haarlem

Wat: Style Advisor
Waar: Vanilia
Waarom: Ze zoeken zowel fulltime als parttime advisors. Dus het is maar net hoe flexibel je bent. Ook een leuke functie om te combineren met een andere baan of met werk als ZZP’er.
De volledige vacaturetekst lees je HIER terug.

Wat: Hondenoppas
Waar: Pet Matters / Petbnb
Waarom: Puppies knuffelen, met hondjes over het strand rennen of een bal gooien in het bos met een supertrouwe viervoeter en er ook nog eens voor betaald krijgen? Heaven! (Engelengezang.)
De volledige vacaturetekst lees je HIER terug.

career_girl

Nijmegen

Wat: Examinator
Waar: CBR
Waarom: Kun jij je nog herinneren hoe jouw rijexamen(s) verliep(en)? Hier wel. Als de dag van gisteren (5x dear lord). Hoe heerlijk zou het zijn als jij nu degene bent who’s calling the shots? Oh en de salarissen zijn ook niet misselijk. Hmmz.. Tijd voor omscholing?
De volledige vacaturetekst lees je HIER terug.

Wat: Roostermaker
Waar Canisius College
Waarom: Omdat je echt een genius bent wanneer je al die blokuurtjes in elkaar kan laten passen. Dit is echt Tetris voor gevorderden!
De volledige vacaturetekst lees je HIER terug.

Het is bijna weekend, dus het moment om er even voor te gaan zitten en je cv te updaten. Misschien ben je wel geïnspireerd door de beschikbare functie-omschrijvingen die je net hebt kunnen lezen. Of ben je juist ZZP’er? En dus helemaal niet geïnteresseerd in functies in loondienst? Binnenkort starten we -naast Vacature Vrijdag- ook ZZP Zondag. In deze wekelijkse rubriek behandelen we vragen, dilemma’s en tips rondom het werken als zelfstandige zonder personeel. Een geweldig weekend toegewenst! Al dan niet met jobhunts in het verschiet. Yay!

Ben jij op zoek naar een andere baan of op andere ideeën gebracht door de uitgelichte vacatures?