over werk,

Vacature Vrijdag – 1 juli

Onrustig op je werk? Zin in een nieuwe uitdaging? Nieuwsgierig naar andere kansen op de arbeidsmarkt, maar heb je deze week weer geen tijd kunnen maken om zelf eens goed op onderzoek uit te gaan? Iedere vrijdag zorgt Chapter Now dat je het weekend in kunt met de zes leukste vacatures die deze week zijn uitgezet in Amsterdam, Haarlem en Nijmegen; onze drie thuishavens. Ben je helaas niet in deze omgeving woonachtig? Hopelijk word je dan een beetje geïnspireerd door de mogelijkheden. 

Amsterdam

Wat: Copywriter
Waar: Bunq
Waarom: Wat een droom! Een baan die volledig in het teken staat van tekst! Let alleen wel op: Je Engels moet ook op (near) native niveau zijn.
De volledige vacaturetekst lees je HIER terug.

Wat: Marketing Medewerker
Waar: L1nda.nl
Waarom: Laat je niet misleiden. Het gaat hier namelijk niet om het immens populaire tijdschrift van mevrouw De Mol, maar om een bedrijf gespecialiseerd in personeelsplanning. Een motivatievideo vinden ze leuker dan een brief, dus misschien spoort het je aan om je eerste korte film te gaan maken?
De volledige vacaturetekst lees je HIER terug.

Haarlem

Wat: Event Coördinator
Waar: Ons Sausje
Waarom: Dit soort banen zijn altijd heel erg gewild, al vraag ik me soms af of mensen enig idee hebben wat er allemaal wel niet komt kijken bij eventorganisatie. Desalniettemin een erg toffe functie voor actieve aanpakkers. En als je dit onder de knie hebt, kun je echt alles aan hoor!
De volledige vacaturetekst lees je HIER terug.

Wat: Verkoopmedewerker
Waar: Sissy-Boy
Waarom: Echt een van de allerleukste winkels van het moment. Vroeger waren ze een beetje degelijk en ingedut, maar SB heeft zich echt enorm goed herpakt! Inmiddels kun je in sommige vestigingen heerlijk lunchen, en naast een heel tof en modern kledingaanbod hebben ze ook een geweldige home collectie.
De volledige vacaturetekst lees je HIER terug.

benjamin-franklin

Nijmegen

Wat: Projectmedewerker
Waar: Cross Your Boarders
Waarom: Ideale functie voor net afgestudeerden! Echt een toffe eerste kans op de arbeidsmarkt. Onderdeel van de functie is een trip naar Tanzania (en binnenkort ook andere bestemmingen). Say whuuut?!
De volledige vacaturetekst lees je HIER terug.

Wat: Promovendus Rechtsfilosofie
Waar Radboud Universiteit – Faculteit der Rechtsgeleerdheid
Waarom: Omdat promotieplekken schaars zijn en dit echt een prachtige kans is. Dus heb je de juiste achtergrond.. ga ervoor! Die ‘echte’ arbeidsmarkt wacht echt wel even hoor. Hoe heerlijk is het om je tijd aan de uni nog een beetje op te rekken? Ik zou wensen dat ik het had gedaan!
De volledige vacaturetekst lees je HIER terug.

Mogelijk zat er wat voor je tussen. Ik kom in ieder geval altijd weer op nieuwe wensen en ideeën wanneer ik lees wat er allemaal mogelijk is op de arbeidsmarkt. Zelfs wanneer ik -zoals op dit moment- helemaal niet op zoek ben naar een (andere) functie. Trouwens, binnenkort starten we -naast Vacature Vrijdag- ook ZZP Zondag. In deze wekelijkse rubriek behandelen we vragen, dilemma’s en tips rondom het werken als zelfstandige zonder personeel. Dus ook voor degene die niet in loondienst werkt interessant!

Mocht je tips of vragen hebben, laat het dan even weten. Daarnaast ben ik natuurlijk ook heel benieuwd welke van de bovenstaande functies jou het meest nieuwsgierig maakt?