over mij,

De eerste stapjes

Dus. Een online platform. Persoonlijk en voor iedereen inzichtelijk. Whelp. Eng!

Toen Petra en ik na een lange tijd weer echt eens samen een dagje doorbrachten (en nog maar een koffie en nog maar een..), praatten we over het beginnen van een platform met daarop ruimte voor een blog van mij. Een echt, eerlijk blog over Het Leven. Sinds die dag denk ik er veel over na. En sinds die dag heb ik nog geen letter op papier gezet. Het zijn dezelfde angsten en demonen die het overnemen en me achterlaten met een leeg scherm voor me.

Dus. Een blog. Over dat ik het zat ben. Het zat ben over alles wat ik doe te twijfelen. Om geen sollicitatie te sturen omdat ik het toch niet word. En wel te geloven in dat ik het niet kan, maar niet dat ik het wel kan. Dat zal wel niet zo makkelijk worden als ik het hier nu type, maar het zal na 32 jaar eens tijd worden. Dus. Na lang twijfelen, nadenken, typen en wissen gaat deze eerste blog van mijn hand, om dan maar eens te zien waar het schip strandt. Want het eerste stapje is gezet!

Oh ja. Ze vroeg me om mijzelf voor te stellen. Dat doen we dus even kort, want de rest blijkt vanzelf wel. Aletta, 32, Friesland-Groningen-Nijmegen, stad-buiten, muziek, films, opleiding-bijbaan is nu (geen) carrière (maar wel de dagelijkse realiteit), zoon, vriend, kat, eten, koken (maar vooral eten).